Chokladbiskvier
Hej idag har jag bakat chokladbiskvier och gjort hemmagjord mandelmassa đ
Â
Recept pÄ mandelmassa!
200 g mandelÂ
200 g florsockerÂ
2 Àggvitor.
Â
Gör sÄ hÀr!
1. Mixa mandel florsocker och Àggvitor till en fin smet I en mixer. StÀll sedan in i kylskÄp tills du ska anvÀnda den.

Â
Â
Chokladbiskvier!Â
Ingredienser.Â
200 g smör rumsvarmt
2 dl florsocker
4 tsk vaniljsocker
5 msk kakao.
Â
Granering!Â
ca 150 g choklad.
Â
Gör sĂ„ hĂ€r!Â
1. SÀtt ugnen pÄ 175 grader.
2. Ta fram en bakplÄt med ett bakplÄtspapper.
3. Klicka ut cirka 20 styrken runda klickar med mandelmassa. PÄ bakplÄtspapper. StÀll sedan in i ugnen i ca 10-15 minuter.
Â
Förbered under tiden chokladsmeten.
1. Ta fram rumsvarmt smör, florsocker, vaniljsocker och kakao.
2. Blanda ihop alla ingredienser till en fin smet i en skÄl. StÀll sedan in i kylskÄp ca 10 minuter.
3. NÀr biskvierna Àr klara lÄt svalna helt i kylskÄp.
4. NÀr kakorna har svalnat breder du pÄ chokladsmeten pÄ de upp och ner vÀnda kakorna.
5. SmÀlt chokladen över vattenbad.
6. Ta fram ett bakplĂ„tspapper, stĂ€ll sedan över ett galler.Â
Ta fram biskvierna och stÀll pÄ gallret, ta chokladen och bred pÄ alla biskvierna.
7. StÀll in chokladbiskvierna i kylskÄpet.
Â
Lycka till đ
Â
Â
Â
URL: http://rosenrd.blogg.se
Chokladbiskvier Ă€r ju sĂ„ gott! Ălskar att de Ă€r glutenfria ocksĂ„. Dina blev supersöta